Blogi

Viime viikonloppuna koitti viimein Tuhman debyytti näyttelyissä. Koska rakastan viikonloppureissuja yksin, olin päättänyt että nyt koittaa jälleen äitiaikaa ihan vain minulle ja koirille. Koska otin kaksi koiraa mukaan (Hector ja Tuhma) viime tingassa nappasin mukaani myös 12vee tyttären, joka on myös kiinnostunut koiraharrastuksista.

Teen koirieni kanssa paljon lyhyitä päiväreissuja lähialueen luontokohteisiin mutta nyt otin ensi kertaa koiran mukaan viikonloppun ajaksi. Matkustan yleensä veljeni kanssa, joten koirat on helppo jättää kotiin muun perheen luokse. Nyt mukaan valikoitui Tuhma 1vee.

Kuvat saavat aikaan blogitekstisi viimeisen silauksen ja houkuttelevat lukijoita avaamaan sen. Blogitekstin ensimmäinen kuva on automaattisesti se, jota käytetään esikatselukuvana. Oikean kuvan valinta voi siis tehdä blogitekstistäsi houkuttelevamman.

Johdantokappale antaa lukijoille idean siitä, mitä he voivat blogitekstiltä odottaa. Sitä voi myös käyttää lyhyenä esittelynä blogitekstilistassa. Eri muokkaustavat saavat tekstin erottumaan muista teksteistäsi. Lue lisää nähdäksesi kuinka voit muokata blogitekstejäsi.

Lyhyet ja yksinkertaiset blogikirjoitukset pitävät lukijan parhaiten mukanaan. Mielenkiintoinen johdantokappale ja lyhyt, informatiivinen sisältö pitävät huolen siitä, että lukijasi palaavat takaisin.