Onpa Upee Tuhma

B/B 0/0 Ltv1

Tuhma on Ilon ensimmäisestä pentueesta ja se on saanut äitinsä hyvän sydämen, sen mielestä kaikki kastemadoista ihmisiin ovat ihania. Nuoren iän vuoksi kovin tavoitteellisesti emme vielä harrasta mitään mutta agility ja nose work ovat varmasti tulevaisuuden lajejamme, ainakin kaikenlainen hajutyöskentely on Tuhmalle mieluisaa ja joissakin agilityn epävirallisissa kisoissa olemme käyneet treenailemassa kisatunnelmaa joskus jopa ihan hyvälläkin menestyksellä.

Kuten äitinsä Ilo, Tuhmakin on arjessa melko huomaamaton ja mukava kaveri. Uudet paikat ja reissaaminen ei sitä hetkauta ja parasta maailmassa on käpertyä sen lemppari-ihmisensä, meidän 7-vuotiaan pojan, kainaloon rapsuteltavaksi. Toisin kuin äitinsä, Tuhma on vakavamielisempi eikä (onneksi) kujeile yhtä paljon. Tuhma on minulle aivan erityisen tärkeä, onhan se minun "oma" luomukseni.

Luustokuvissa käytiin syyskuussa (B/B 0/0 Ltv1) ja näyttelyissä tullut kivasti ERI, ROP ja SERT ja marraskuussa Tarton tuplanäyttelyistä saaliina molemmilta päiviltä ERI, ROP, SERT ja CACIB.

Tuhman löydät täältä https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI30801%2F21&R=313

Kuvaaja Anniina Kallioniemi
Kuvaaja Anniina Kallioniemi
Kuva Aino Vakkilainen
Kuva Aino Vakkilainen